2621096411 6942901492 Πύργος
hero image
Facebook
 
 
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Κωνσταντίνος Μαχαίρας | Πύργος Ηλεία


Η πατητή τσιμεντοκονία, είναι μία δημοφιλής και μοντέρνα επιλογή. Αποτελεί μια λειτουργική λύση με υψηλή ανθεκτικότητα η οποία εφαρμόζεται σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες και αποτελεί ιδανική λύση για δάπεδα, τοίχους και σκάλες. Επίσης μπορεί να “ντύσει” και έπιπλα όπως πχ ένα τραπέζι, δημιουργώντας μοναδικά αποτελέσματα.

Η αποτελεσματική εφαρμογή της μετατρέπει τους παλαιούς, φθαρμένους ή εκτός μόδας χώρους, σε μινιμαλιστικούς αλλά και σε παραδοσιακούς, ενώ στις νέες κατασκευές αποτελεί την ιδανική επιλογή για έργα υψηλής αισθητικής.
 
 
     
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

να εφαρμόσουμε την τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας σε:
 
  Τοίχους
  Δάπεδα
  Χτιστές σκάλες
  Χτιστούς πάγκους
  Μπάνια
  Ειδικές Εφαρμογές κ.α.
 
 
 
Η επιχείρησή μας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο μπορεί να αναλάβει εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Πύργο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας και να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία πατητής τσιμενοκονίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

Σε όλες τις εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, ενώ δίνουμε πάντα βάση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
     
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πύργο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.