2621096411 6942901492 Πύργος
hero image
Facebook
 
 
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ
Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Μονώσεις & Ανακαινίσεις Κτιρίων Πύργος Ηλεία


Η επιχείρησή μας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, δραστηριοποιείται από το 2000 με ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις και ανακαινίσεις κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις.

Η πολυετής πείρα και εμπειρία μας στον τομέα του χρώματος, των ελαιοχρωματισμών, των τεχνοτροπιών, της μόνωσης και των ανακαινίσεων, μας καθιστούν την ιδανική επιλογή για να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας αποτελεσματικά κάθε είδους σχετική εργασία που επιθυμείτε να μας αναθέσετε με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια.
 
 
     
 
 
 
Με αγάπη & μεράκι
σας προσφέρουμε νέες, μοντέρνες αλλά και κλασικές λύσεις για τον χώρο σας, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και σας εγγυόμαστε την σίγουρη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και τηρώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα, κάθε είδους εργασία ελαιοχρωματισμού και τεχνοτροπίας σε σπίτια, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια, ξενοδοχειακές μονάδες και εξοχικές κατοικίες στον Πύργο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
Παράλληλα, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες λύσεις για την αποτελεσματική θερμομόνωση και υγρομόνωση του κτιρίου σας αλλά και να αναλάβει με συνεργαζόμενα συνεργεία την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, με το κλειδί στο χέρι.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις εξελίξεις στο τομέα των ανακαινίσεων και της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων και τεχνοτροπιών για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 
 
 
 
     
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πύργο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.