2621096411 6942901492 Πύργος
hero image
Facebook
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Κωνσταντίνος Μαχαίρας | Πύργος Ηλεία


Η επιχείρησή μας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον ελαιοχρωματισμό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, πάντα σε οικονομικές τιμές.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις σύγχρονες τάσεις μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα χρώματα και συνδυασμούς χρωμάτων για ένα φωτεινό μοντέρνο ή κλασικό και ισορροπημένο χώρο.
 
 
     
 
 
ΒΑΦΟΥΜE:
  Οικίες & Εξοχικά
  Καταστήματα
  Ξενοδοχεία & Καφετέριες
  Γραφεία
  Εκκλησίες
  Εσωτερικούς & Eξωτερικούς Xώρους
  Δημόσια Κτίρια κ.α.
 
 
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσεις τις ανάγκες σας και μαζί να καταλήξετε στις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. 

Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου, μερεμέτια και φρεσκαρίσματα σε κάθε κτίριο στον Πύργο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Παράλληλα αναλαμβάνει το βάψιμο κάγκελων, πορτών και κουφωμάτων. 

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία, από ένα δωμάτιο ως και ολόκληρη πολυκατοικία. Θα την φέρουμε σε πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.
 
 
 
     
 
 
 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
ευφάνταστες δημιουργίες που ξεχωρίζουν!


Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές ελαιοχρωματισμού που όταν εφαρμοστούν σωστά, το αισθητικό τους αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Είναι στην ουσία η διακόσμηση του τοίχου που προσδίδει μια μοναδική αισθητική και ένα ξεχωριστό στιλ.

Διαθέτοντας κατάλληλη πείρα και παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις της διακόσμησης, μπορούμε να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε αλλά και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που θα ταιριάξει και θα αναδείξει τον χώρο σας.
 

 


 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πύργο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.