2621096411 6942901492 Πύργος
Facebook
 
 
 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Κωνσταντίνος Μαχαίρας | Πύργος Ηλεία


Αναμφισβήτητα, ο τομέας της μόνωσης ενός κτιρίου είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, με νευραλγική σημασία για την όλη κατασκευή. Με την σωστή μόνωση επιτυγχάνουμε την προστασία του κτίριου το χειμώνα από τις θερμικές απώλειες και την υγρασία, ενώ το καλοκαίρι εμποδίζει τη θερμότητα του περιβάλλοντος να εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο.

Η επιλογή της μόνωσης που απαιτείται για κάθε κτίριο, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.
 
 
     
 
 
 
Η επιχείρησή μας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας αφού ακούσει τις ανάγκες σας και εξετάσει το κτίριό σας μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την αποτελεσματική μόνωση του κτιρίου σας.
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
  Θερμομονώσεις 
  Υγρομονώσεις
  και οποιονδήποτε άλλο τύπο μόνωσης θα σας εξασφαλίσει εγγυημένα αποτελέσματα.
 
 
 
Προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο και πολύπλοκο έργο. Αναλαμβάνουμε την εκτέλεση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης με δικό μας συνεργείο και υλικά, επιβλέποντας όλες τις εργασίες και προσφέροντας τις ανάλογες εγγυήσεις.

Σε όλες τις εργασίες μόνωσης που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και δοκιμασμένα υλικά προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα του αποτελέσματος.

Στόχος μας είναι η παροχή της βέλτιστης δυνατής λύσης σε κάθε εργασία μας, παρέχοντας πιστοποιημένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας, με διαχρονικά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση μόνωσης.
 
 
 
     
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πύργο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.